Külföldi turnén a Bohemian Betyars

2011. május 29. vasárnap, 11:00    

Friss lemezanyagával indul egy hatállomásos turnéra az etno-ska-punk hazai reprezentánsa, a Bohemian Betyars. De el?tte még, május 27-én, a Dürer-kertben mutatják be legújabb lemezüket.

Reklám:

Bécs, Graz, München, Berlin, Drezda és Rostock folk-punk rajongó közönségét indul meghóditani a miskolci Bohemian Betyars. A hat állomást hat nap alatt járja végig a csapat. A feszített tempó végén, a rostocki Nuevo Sol Fesztiválon – többek mellett – lengyel, dán, mexikói, spanyol, olasz és kolumbiai etno-ska-punk bandák között képviselik Magyarországot.

Bohemian Betyars

A turné május 30-án indul, el?tte - május 27-én - a Dürer kertben ismerhetjük meg mi is a Betyárok els? és legfrissebb lemezanyagát. “Végre, nem kevés fáradsággal, izzadtsággal, és munkával elkészült a legels? nagylemezünk! Ennek örömére szerveztük ezt a lemezbemutató koncertet a Dürer-kertben. Ezennel lezárhatjuk a zenekar els? két éves korszakát. Nagylemezes együttes lettünk. Szerencsére elfogadta meghívásunkat a méltán híres SKAtch zenekar, a szintén lemezt bemutató Csibor és Dj Superstereo is, hogy együtt éltessük az örömzenét. A hangulat adott, a bor bekészítve, heged? behangolva, a lányok feltüzelve. Mi már nagyon várjuk.” – mondta Palágyi Máté, a zenekar heged?se. A lemezbemutatóra a beugró mindössze 800 forint.

Ízelít? itt: http://www.youtube.com/watch?v=c4397MDBVzo

Program:

20:00 - Kapunyitás?
20:30 - SKAtch Zenekar?
21:30 - Csibor?
22:30 - Bohemian Betyars?
24:00 - Dj SuperStereo Balkan SetSzólj hozzá a cikkhez