Elkészültünk a Diktátor zenekar legfrissebb videoklipje

2011. június 13. hétfő, 10:01    

Derzsi vezér ennyit f?zött hozzá: "A Nem mehetek el címü ballada 30 évvel ezelött született és már a Diktátor zenekar alapjait képezö Week-end zenekarnak is szerényen-büszkén lengedezett a zászlaján. Azt már igazán nem lehet tudni, hogy mikor és hol hangzott el legelöször, ami nyilván abból is adódik, hogy ahogyan napjainkban, a médiák nem éppen tárt karokkal várták a rock hiteles zászlóvivöit.

Reklám:

A dal éppen err?l a földhöz kötöttségröl tesz hitvallást, annak minden tragédiájával és szépségével együtt, hitelesen, ?szintén és természetes egyszerüséggel, ahogyan a magyar népdalok is építkeznek.

Diktátor

Az, hogy éppen harminc év kellett ahhoz, hogy egy videó klip készülhessen a dalhoz, nem véletlen, hiszen napjainkban az az életérzés amelyben megfogant egy egész nemzet, vagy akár nemzetek tragédiájává vált, súlyos mondanivalója talán éppen most a legaktuálisabb.

Ahogyan a dal utat mutat, mi is rendületlenül megyünk elöre, hétköznapi értelemben: tesszük a dolgainkat. Jelenleg a legújabb albumunk felvételei folynak "Ez itt a mi hazánk" címmel, amiböl következtetni lehet, hogy egyáltalán nem tértünk le a számunkra kijelölt útról, az elmúlt negyedévszázad alatt a hitünk nem rendült meg, söt: még inkább fényesebbé csiszolódott!

Szinte folyamatosan toljuk a hétvégi koncerteket, melyek idöpontjai a zenekar honlapján lekövethetöek, annak ellenére, hogy napjainkra szinte mindenkinek nehezebb a dolga éppen a mindennapok gondjai miatt, -mi nem mehetünk el!"    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez