EGO-Project hírek

2011. június 14. kedd, 10:01    

Az EGO-Project túl van egy várva várt, de várakozáson felül sikerült Metalfest bulin. A 18 órai kezdés ellenére már az intro alatt szépen megtelt a RockTV színpad sátra. Öröm volt a 40 percesre szabott bulin a közönség sorai között ismer?söket látni azok közül, akik a Pecsa koncerten is a csapattal együtt áztak b?rig. Köszönjük mindenkinek, aki eljött!

Reklám:

Örömmel jelentjük, hogy a bokasérülés miatt májusban pihen?re kényszerült Belo Zsolti visszatért! A jöv? hét csütörtökön, azaz június 16-án már Zsoltival nyitjuk a Karasna Fesztivál m?sorát a Rockélet Nagyszínpadon!EGO Projekt
Kevésbé örömteli hírünk is van. A megcélzott fesztiválok közül elég kevésre sikerült leigazolnunk, és sajnos ezek között is van, amely visszamondta a meghívását, ezért nem játszunk a zentai Nyári Ifjúsági Játékokon. Ám hogy a vajdasági EGO-rajongókat kárpótoljuk az elmaradt koncertért, ?sszel a Zeppelin Clubban nyomunk nekik egy bulit!
Készülnek a dalok a harmadik EGO lemezre és elkészült egy új klip koncepciója is, amely egy vadiúj nótára készül majd. Minden szempontból meglepetés lesz a videó, de a dal is!
További hírekért, információkért látogassátok az EGO webet és kövessetek minket a facebookon is! 
http://www.ego-project.hu
http://www.facebook.com/EGO.Project.huLinkek:
http://www.karasnafesztival.hu/programok.html 
http://www.facebook.com/pages/AngyalRock-Fesztiv%C3%A1l/178869705468911#!/pages/AngyalRock-Fesztiv%C3%A1l/178869705468911?closeTheater=1 
http://arenaprodukcio.site90.net/fellepok/Szólj hozzá a cikkhez