Obstruction - Paróczi Gergely

Murphy - 2006. október 30. hétfő, 05:00    
Paróczi Gergellyel, Gegével beszélgettem egy kis ideig.
Reklám:
- Milyen újdonságok akadnak a zenekar háza táján?

- 2005 végén tagcsere történt a zenekarban, elhagyott minket Oross Kornél
énekes. Körülbelül egy fél éves intenzív keresés után ráleltünk Izbéki Bálintra (ex-Helion, ex-Ethernal Twilight), aki azóta minket erõsít. Nagyon elégedettek vagyunk; el is készítettünk vele már egy kétszámos demót a szolnoki Denevér stúdióban
rögzítettünk! Itt derült csak ki igazán, hogy milyen nagyszerûen tudunk a Bálinttal együtt dolgozni! Jelenleg pedig írjuk a nótákat a következõ soralbumra, ami várhatóan a 2007 elsõ felében kerül rögzítésre. Közben természetesen igyekszünk minél több helyen játszani.
 
- Ha már itt tartunk, legközelebb hol léptek fel?
- Október 14-én Kaposváron, a  Szivárvány moziban, a Metal fesztivál keretein belül; fellép még a Morfeus, amit tudok ajánlani. Október 21-én Csolnokon leszünk a  Metálfalu fesztivál vendégei, november negyedikén pedig a PECSA-ban lépünk fel az Ossian 20 éves jubileumi koncertjén, szintén a Morfeusszal. November 11-én szintén Pesten, a Ráday klubban, a  Tûzmadárral egyetemben.
 
- Mi a véleményetek az ilyen, és ehhez hasonló amatõr fesztiválos dolgokhoz?
- Természetesen irtó jó dolognak tartjuk ezeket az amatõr fesztiválokat, és
rendkívül hasznosnak is, hiszen így biztosított, hogy a zenekarok eljussanak
szélesebb körökhöz. És az se mellékes, hogy a fellépések során ismeretségre és rutinra tehet szert az ember. Mindenképpen fontos lenne, minél több ilyen szervezésû fesztivál jelenléte itt Gyõrben, mert úgy érzem, sok tehetséges fiatal van, akinek lehetõséget kell adni a kibontakozásra!

Murphy


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez