Ifj. Kocsándi a 100 Folk Celsiusszal muzsikált!

2011. július 30. szombat, 11:00    

Saját koncertje után ifj. Kocsándi Miklós édesapja együttesével, a 100 Folk Celsisusszal muzsikált a Partyfészekben Zamárdiban. A fergeteges RedHeart buli után a fiatal zenész, a country világában is otthonosan mozgott!

Reklám:

Littvay Imrének köszönhet?en fantasztikus koncerten szórakozhattak a zene szerelmesei a Partyfészekben, hiszen a 100 Folk Celius adott koncertet egy igen különleges helyszínen.

A legendás banda vendégeként a RedHeart melegítette be a szép számú közönséget, ahol is ifj. KocsándiIfj. Kocsándi a 100 Folk Celsiusszal Miklós is muzsikál. A pörg?s, jó hangulatú koncert után a legendák foglalták el a színpadot és bizony mindenki nagy meglepetésére felhívták maguk közé zenélni a  RedHeart szólógitárosát, aki két nótában is közrem?ködött. Ráadásul egy új hangszeren, basszusgitáron mutatta meg a közönségnek ifj. Kocsándi Miklós, hogy bizony az édesapja által már rég óta képviselt country világban is otthon érzi magát.

„Nagyon megtisztel? érzés volt velük zenélni. Ez volt az els? alkalom. Meg sem tudok szólalni..! – mondta közvetlen a zenélés után a fiatal zenész. A 100 Folk Celsius következ? koncertje is a Balatonnál lesz, hiszen augusztus harmadikán Balatonfüreden lépnek fel. A RedHeart együttes legközelebb augusztus 14-én a Bikinivel ad közös koncertet Gyomaendr?dön.Szólj hozzá a cikkhez