Prédikátorok Szegedr?l

feca - 2011. augusztus 24. szerda, 11:00    

A Prédikátor zenekar Molnár Szabolcs vezetésével jött létre. Szabolcs az Athame zenekarból történt távozása után, új dalok írásába kezdett. A dalok hangulata, mondanivalója tükrözi mindazt, ami történt életében. Ezek után csatlakozott Forró István dobos, akit jól ismerhetünk a Symphony of Symbols zenekarból.

Reklám:

Sajnos id? hiányában már nem fért bele neki a zenekar, ezért úgy döntött, hogy f? bandájára koncentrál inkább. Közben 2008 nyarán Szabó Csaba találkozott egy buli alkalmával Szabolccsal, és csatlakozott a zenekarhoz. István kilépése után Dér István került a dobok mögé, de sajnos ? sem tudta folytatni velünk, mert a f? bandájával turnéztak épp.Ismét ketten maradtunk, és pár hónapra rá egy új dobossal, Nagy Andrással (Burndot) folytatódtak a munkálatok. Basszusgitárosunkat a kecskeméti Bucsi László személyében találtuk meg, aki session basszusgitárosként csatlakozott hozzánk. Csaba egy id?re távozott külföldre a zenekarból, az ? posztjára Sajó Balázs került. 2010 augusztusában Balázs kilépett, helyére Hanyi Tibor lépett, akit a Mörbid Carnage, Buried Remains , Flood Has Come formációkból ismerhetünk. Ugyanekkor dobos váltás is történt, új arcként Polák Antal (Libra) személyében találtunk rá. Közben két session basszusgitárossal dolgoztunk együtt, Wilhelm Gáborral és Patkós Péterrel. Többek közt még besegített Magony Gergely gitáros is.
Nemrégiben Vörös Ferenc (Goblin Gore, Gholgoth) csatlakozott a csapathoz, aki basszusgitáron játszik a zenekarban. Mostanra összeállt egy elég üt?s koncertanyag, ezért minél többet szeretnénk játszani, és várjuk más zenekarok jelentkezését is közös koncertek szervezésére!

Tagok:
Szabolcs Molnár - vocal, guitar
Csaba Szabó - guitar
Ferenc Vörös - bass guitar
Antal Polak - drums

Elérhet?ségek:
MySpace: http://www.myspace.com/predikator
Facebook:
http://www.facebook.com/Prédikátor    Megosztás:
Címkék: Prédikátor, Szeged
Szólj hozzá a cikkhez