Slytract hírek

2011. október 04. kedd, 11:00    

Els? és legfontosabb hír, hogy a nem olyan régen indult hivatalos facebook oldalon meghallgatható a TELJES „Existing Unreal” lemez. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint like-olni az oldalt, itt.

Reklám:

Miután ezt mindenki megtette, lehet válogatni, hogy melyik dal a legjobb a lemezen.

Slytract

Elkészült Galántay Tamás dobos hivatalos facebook profilja is, szóval hogyha már belejöttünk a „lájkolásba” akkor tegyük meg itt is.

Hamarosan következik Melegh B. Gábor videója, amelyben a zeneszerz?/gitáros/énekes beszél a lemezr?l, a dalok elkészültér?l, a hangzásról és minden egyéb érdekességr?l, ami új lemezzel kapcsolatos. Bemelegít? gyanánt itt olvasható egy interjú:http://hammerworld.hu/2011/09/18/slytract-sajat-szavaikkal-az-existing-unreal-album/.

Az új lemez fogadtatása szerencsére továbbra is nagyon pozitív. A következ? oldalakon megtekinthet? néhány külföldi kritika:

necroweb.de (http://www.necroweb.de/magazin/neues-album/slytract-existing-unreal/) powermetal.de (http://powermetal.de/review/review-Slytract/Existing_Unreal,18947.html), metalunderground.at (http://www.metalunderground.at/slytract_-_existing_unreal_cd_review.html).

Októberben pedig Európa turnézik a Slytract, hamarosan közzé tesszük a hivatalos állomásokat és helyszíneket is.    Megosztás:
Címkék: Slytract, Facebook
Szólj hozzá a cikkhez