Adrenaline Mob - The Mob Rules!

Krizsán Péter - 2011. október 08. szombat, 07:00    

The Mob Rules!Mike Portnoy nem viccelt, amikor egy új banda ötletével és új reményekkel hagyta ott „élete munkáját” a DREAM THEATER-t. Ez a banda, sokkoló, kemény, dallamos és persze nagyon jó!

Reklám:

Ez az ADREANLINE MOB! Mike Portnoy, Mike Orlando, Russell Allen (Symphonic X), Paul DiLeo, Rick Ward fémjelezte szupergroup 2011.augusztus 9-én jelentette meg az els? öt számos EP lemezüket, ami igen hatásos és egyben egy igazi bemutatkozás. A rajta található Black Sabbath klasszikussal, a Mob Rules cover verziójával tiszteleg és egyben utat is mutat a csapat el?tt, mert ez a banda tényleg uralkodó lehet ebben a m?fajban.

A lemez a következ? dalokat tartalmazza:

1.Psychosane
2.Belive me!
3.Hit the Wall
4.Down to the Floor
5.The Mob Rules

A csapat bemutatkozó fellépése New Yorkban volt a Hiro Ballroom-ban, ami hasonló az itthoni CLUB 202-höz, és hatalmas sikerrel mutatták be ezeket a szerzeményeket és persze néhány cover dal is a repertoárt er?sítette.

A banda honlapján már lehet egyedi Mob-os pólókat rendelni, és több infót a banda tagjairól meg tudni.

Nincs mese a Mob elindult, és további sikeres fellépéseket vár a közönség ett?l a csapattól, és persze a várva várt bemutatkozó nagylemezt és a turnét is sokan várjuk.

És ha minden továbbra is így alakul, akkor Mike-nak igaza volt, hogy új vizekre akart evezni, mert ezzel a „csónakkal” nagyon sokra viheti még!

Adrenaline Mob

Forrás:
http://adrenalinemob.com/
http://hammerworld.hu/

 

Krizsán Péter (Petya)    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez