A Vörös szív diadala - RedHeart beveszi az ?rült Hölgyet - 2011.11.05.

Krizsán Péter - 2011. november 09. szerda, 07:00    

Este volt és fáradt voltam, hosszú volt a nap, de szerintem mindenki így van mostanság. Kaptam egy lehet?séget, hogy él?ben meghallgassam az új rock nemzedék egyik kimagaslóan szárnyaló és feltörekv? bandáját, a „Vörösszivet”.

Reklám:

Én még a Hangrobbanásból ismerem a fiúkat, akik akkor még kis klubokban, de annál nagyobb lelkesedéssel nyomatták a dirty boogiet. El?ször mint REDHEART az egyik kereskedelmi csatornán láttam ?ket, amikor is a VV él? adásában játszottak egy dalt. AC/DC hangzás, Brian Johnson ének, ez ultra király! Ez volt az els? benyomásom. És nem csalódtam szombat este sem!

A helyszín a CRAZY MAMA nev? rockklub, melyhez már annyi kellemes koncertélmény f?zött, és ezután az este után remélem még több fog.

Eléggé elfogult vagyok ezekkel a srácokkal, mert vannak benne tagok, akikkel együtt zenéltem anno, de nem hittem volna sosem, hogy idáig eljutnak, hogy képesek lesznek arra, - amelyre minden huszonéves rockrajongó vágyik - hogy megtöltsenek egy ilyen helyet. NEKIK SIKERÜLT!

RedHeart

A fiúk olyan energiával és olyan lelkesedéssel játszanak a színpadon, mint a ’70-es évek nagy bandái. Ifj. Perutek János az igazi rock torok, színpadi gegjei és megjelenése már önmagában is egy rocksztárt takarnak.

Az egész koncert egy olyan igazi AC/DC feelinget adott át az embereknek, Ifj.Kocsándi és Tóth Zsombor basszeros kimagaslóan tehetséges figurák, Pálmai Tamás és Csek? Gábor pedig a ritmus szekciót hozták keményen. Olyan Phil Rudd és Malcolm Young stílusban. A repertoárt az új számok és a jól bevált dalok, mint a Légyszi baby, A Pokol tüzén, Angyalarcú ördög és néhány Hangrobbanásban is ismert dal adta.

A kedvenc számom a srácoktól a Légyszi Baby, mert ez tényleg egyszer? de tele van szexualitással:

„Olyan vagy nekem, mint az AC/DC,
Gyere fel hozzám, légyszi Baby!”

Ebben benne van minden, amit ezek a srácok éreznek, élnek és tovább akarnak vinni.

Színpadi képben a banda nagyon egybe van, kiegészítik egymást, és Peru személyében tényleg van egy eladható és nagyon jó énekesük.

Hogy mik a további tervek?

Látogassatok el a honlapjukra és megtudjátok, hogy a srácok mikor robbantanak megint!

http://redheart.hu/
http://rockelet.hu/zenekar/1324-hangrobbanas


Krizsán Péter    Megosztás:
Címkék: RedHeart, Crazy Mama
Szólj hozzá a cikkhez