Arcadia nyereményjáték!

MisterX - 2011. november 13. vasárnap, 11:15    

Sajnos a kedvezõtlen külsõ körülmények miatt idén a megszokott formában nem kerül megrendezésre a december 17-én Gyõrbe tervezett Arcadia Rock Karácsony!

Reklám:

A koncert helyszíne bezárt (átalakul), a szóba jöhetõ egyéb helyszíneken pedig már kialakult a program és nincs szabad idõpont, így némileg módosítanunk kellett a terveinket!
Szerencse a szerencsétlenségben hogy a Hetedik Bekezdés zenekar és a Csodalámpa alapítvány közös rendezésében november 25-én mi is fellépünk a Hetedik Bekezdés és a tatabányai Tigroszlán zenekar társaságában. A Csodalámpa alapítvány súlyosan beteg gyerekek kívánságait próbálja meg teljesíteni, így könnyítve meg egy kicsit a családok helyzetét valamint a gyerekek gyógyulását! Az Arcadia zenekar minden tagja nagyon büszke és boldog, hogy ebben a nemes feladatban a magunk eszközeivel részt vállalhatunk!

Arcadia
A fentiekbõl adódóan az évzáró koncertünk így kicsit távolabb került a karácsonytól, de azért ünneplésre így is lesz okunk, hiszen a koncert elõtt egy nappal, november 24-én lesz 17-éve annak, hogy az Arcadia zenekar elõször színpadra lépett! Ebbõl az alkalomból nyereményjátékot hírdetünk! Azok között akik november 20-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, három db Arcadiás ajándékcsomagot sorsolunk ki! A csomagban lesz 1-1 db Arcadiás póló, a zenekar eddigi összes felvételét tartalmazó CD, valamint névre szólóan dedikált poszter!
A kérdés : milyen címmel adta ki a zenekar a második demóját 2005-ben?
A válaszokat az arcadiazenekar@gmail.com e-mail címre várjuk 2011. november 20-án éjfélig. A válaszadáskor kérjük jelöld meg, hogy szerencsés esetben milyen méretû pólónak örülnél, illetve add meg a telefonszámodat és postacímedet, hogy akkor is megkaphasd a nyereményt ha nem tudsz ott lenni a koncerten! A válaszadáshoz találtok segítséget a zenekar weboldalán!
A sorsolás és a nyeremény átadás 2011. november 25-én a Csodalámpa alapítvány jótékonysági koncertjén lesz!
Mindenkit várunk szeretettel november 25-én Gyõrben a Black Rock-ban!

Üdvözlettel : Arcadia zenekarSzólj hozzá a cikkhez