Bochkor beszáll a Kartellbe

2011. november 25. péntek, 10:00    

A hazai kereskedelmi rádiózás megkerülhetetlen figurája, Bochkor Gábor Ganxsta Zoleeék tavasszal megjelen? lemezén - egy szám erejéig - basszusgitárosként beszáll a Kartellbe.

Reklám:

Majd’ 20 éve rádiózik, a hazai kereskedelmi rádiózás nagy újításai és egyedi akciói f?z?dnek nevéhez. Még bírálói is elfogadják, hogy ? teremtette meg a reggeli rádióshow m?faját a magyar éterben. A mikrofon mellett azonban régi nagy szerelme a zene, pontosabban a basszusgitár. Akik figyelték pályafutását, többször rajtakaphatták, hogy egy-egy zenekarban fel-felt?nik vendégzenészként. Tette ezt a Tankcsapda zenekarral, a Kartellal, s lépett már fel az EFOTT-on, Orf?n s legutóbb a Zöld Pardonban.

Bochkor Gáborá

„Mindig is vonzott a zenélés, amolyan hálószoba-basszusgitárosként évek óta pengetek otthon” – kezdi vallomását Bocsi zenei múltjáról. „Mindig arra vágytam, hogy csak egy pár percre felléphessek, egy szám, egy rövid szóló erejéig és aztán semmi több”. Mikor ezt elmondta Ganxsta Zoleenak, nyitott fülekre talált. „Nálunk ezt megcsinálhatod”- biztatta Ganxsta. Els? fúziójuk alkalmával a Bumm a fejbe cím? számba szállt be Bocsi, de miután ez ráadás szám volt, elhúzták vagy fél óráig, ami már hosszabb volt mint az eredeti álom. Most újra egymásra talált a rádiós és a döglégy. A Kartell márciusban megjelen? új lemezén, a Mit iszó’? cím? dalban basszusozik a mikrofonmágus.Szólj hozzá a cikkhez