Ricse a Pecsában!

2011. december 06. kedd, 21:06    

Több mint harminc év után ismét klubot indít a Beatrice, a helyszín pedig nem más mint a Pecsa Café. A legendás zenekar egykori klubja 1978 és ' 8o között a Csepeli Munkásotthonban, közismert nevén a Melósban  volt minden vasárnap, ahol a telt házas közönség soraiban bizony az elhárítás emberei is meglapultak.

Reklám:

Ahogy Feró szokta mondani, "abból tudtuk, ki a megfigyel?, hogy az nem térdelt le, mikor felhangzott a Térden állva cím? nóta." A Nagy Feró, Lugosi, Miklóska, Gidófalvy, Donászi összeállítású zenekar igazi fekete báránynak számított, így lemezei sem jelenhettek meg abban az id?ben.

A Ring kiadó azután 1987-ben a rendszerváltás közeledtének id?szakában kiadta a Beatrice 78-88 dupla albumot, amelynek egyik korongján a hetvenes évek végének, a másikon a nyolcvanas éveknek a dalai szólaltak meg. Most újra megjelent a dupla lemez, korszer? hangzással és extrákkal, így az els? buli tulajdonképpen ennek a bemutatója lesz.

December 7-e, szerda a nyitóest dátuma, amelynek vendége az egykori bandából Lugosi László, lesz beszélgetés, dedikálás és koncert, igazi hamisítatlan Ricse hangulattal. (külön érdekesség, hogy a Pecsa Café koncertmenedzsere, Hajnal Gábor volt az egykori Ricse-klub vezet?je, így sok év után ismét együtt a "csapat".)

A hét további koncertjei is sok érdekességet ígérnek a városligeti klubban, csütörtökön az ?s Pandora's Box koncertezik a Red Vájling-gal karöltve, pénteken a régen látott Napoleon Boulevard és a Solaris Tribute Band tart klubestet, szombaton a fiataloké a pálya, a Steel Orange, az X-Elite és a Csomópont Tehetségkutató felfedezettjei lépnek színpadra.Szólj hozzá a cikkhez