Silverstein: Rise Against-vendégszereplés!

2012. január 08. vasárnap, 18:16    

Már igazán nem kell sokat várniuk a min?ségi emocore szerelmeseinek, hogy végre hazai színpadon is láthassák a Silversteint, ám a zenekar addig sem ül a babérjain, és február 7-én egy új nagylemezt ad ki Short Songs címmel.

Reklám:

A dalcsokor vezérelve az volt, hogy egy szerzemény se legyen hosszabb másfél percnél, az Enter Shikarit is soraiban tudó Hopeless Records gondozásában megjelen? kiadvány pedig 11 saját szerzeményt, valamint 11 feldolgozást fog tartalmazni.

Silverstein

Az együttesen 22 nótából három már meghallgatható a zenekar Bandcamp-oldalán, és további érdekesség, hogy a feldolgozások sorát megnyitó Dead Kennedys-átiratban, a címadó Short Songsban felbukkan majd vendégként Tim McIlrath, a márciusban ismét Budapesten koncertez? Rise Against énekese is olyan más frontemberek társaságában, mint Mike Hranica (The Devil Wears Prada), Chris #2 (Anti-Flag), Scott Wade (Comeback Kid) vagy Jimmy Stadt (Polar Bear Club).

A Silverstein emellett bejelentette, hogy a hozzánk is eljutó Európa-turnéjára nem egyedül jön: a zenekar vendége a miskolci GYÁR Fesztivált is megjárt We Are The Ocean lesz.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez