Cain - Kiszabadulok

feca - 2012. január 16. hétfő, 11:00    

A Cain zenekar „Kiszabadulok” c. nagylemezt megvásárolhatod a Roctogonban, vagy megrendelheted a cainzene@gmail.com email címen.

Reklám:

CainA Cain zenekar története 2005-ben kezd?dött. Három jó barát alakította: Bakó Károly (gitár, ének), Mezei Péter (basszusgitár) és Ger? Balázs (dob). Az els? négy dalt tartalmazó EP 2006-ban jelent meg szerz? kiadásban „Lépd át a múltat” névvel, amely biztató kritikákat kapott a szaksajtó részér?l. Kisebb szünetet tartva a zenekar az új szerzemények megírásával foglalkozott, majd Mátyás Attila stúdiójában rögzítették újabb kiadványukat. A nagylemez 2009-ben jelent meg szerz?i kiadásban „Kiszabadulok” címmel. 2010-ben rögzítették bónusznótaként a „Nem múlik el” c. dalukat. A dalok Cd-re kerülése 2011 nyarán történt meg. Így a budapesti csapat els? nagylemeze fizikai formában is elérhet?.

A csapaton belül történtek még némi változások. A trióhoz 2011 ?szén csatlakozott  Veszelszki Norbi a Static Age (Misfits tribute) énekes/gitáros frontembere, aki a gitárosi posztot tölti be. A brigád idei tervei közé tartozik, hogy ebben a felállásban még a tavasz folyamán stúdióba vonul, hogy elkészítse legújabb kiadványát.

A Cain zenekar „Kiszabadulok” c. nagylemezét megvásárolhatod a Rocktogonban, vagy megrendelheted a cainzene@gmail.com email címen.

http://www.cain.hu/
https://www.facebook.com/people/Cain-Zenekar/10000092892989    Megosztás:
Címkék: Cain, Rocktogon
Szólj hozzá a cikkhez