Két új klip a Beyondtól

2012. január 31. kedd, 11:00    

2012.01.29-én két új klippel gazdagodtunk. Igaz még nincs kész formában, de mindkett? felvételén túl vagyunk. Az egyik szám egy kicsit szomorú, mivel ex-dobosunk, Zavarkó Laci emlékét idézi.

Reklám:

Szomorú, mert ? már nem ülhetett a f?szerepet játszó dobszerkó mögött. Ebben a számban mi hárman, megmaradt Beyondosok, csak statiszta szerepet játszottunk. A f?szerepl? egyértelm?en Laci dobfelszerelése volt.

Beyond

Nekünk már csak ez maradt. Ez a szám már halála után készült és ez az egyetlen lassabb számunk a Thrash In Black lemezünkön, címe: I Lose It All. A másik szám a Fire In The Mosh Pit már vér thrash büntetés. Ez a teljes lemezünk stílusát idézi. Egyetlen célunk volt a számmal: lezúzni a fejed molekula szintig. Ezt senki nem élheti túl, ebben biztos lehetsz.

Dusa Tibi és Csirmaz Ági mindent megtett, amit csak lehet (www.rendermedia.hu). Vér profik a videóklip készítésben. Bízunk a mostani két klip profizmusában is. Nagyon várjuk a végeredményt a Beyonddal. Remélhet?leg Február közepén megoszthatjuk veled is a végeredményt. Majd értesítünk. Addig is bárki megszerezheti a lemezt ?si metálos módszerrel (lásd: www.beyond.hu)    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez