Perfect Symmetry - Készül a pécsi prog csapat új albuma

amtinte - 2012. február 09. csütörtök, 11:00    

A zenekar rövidesen egy 3 számot tartalmazó EP-vel jelentkezik "Változom" címmel, ami el?futára a nyár elején megjelen? új albumnak.

Reklám:

Perfect Symmetry

"Ezerrel készül az új Perfect Symmetry album, a "Tökéletes szándék", amely várhatóan nyár elején jelenik meg, ha minden jól megy, a HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként. El?bb azonban egy 3 számos EP-vel szeretnénk kedveskedni a honi prog metal rajongóknak!" - adja hírül Kusinka Tamás (PS, Virrasztók) a zenekar gitárosa.

A "Változom" címet visel? EP els?sorban promóciós célokra készül, és jelenleg is zajlik a három dal keverése, mégpedig a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban, természetesen Varga Zoltán segédletével.

Ezen az anyagon mutatkozik be a régi/új énekesük, a 2010-ben csatlakozott Kovács Attila (Alapítvány, ex-Mystery, Hot Shot), valamint az új dobosunk, a Virrasztókból is ismert Bánhalmi Zsolt. Reméltük és így lett: nem kell újabb 8 évet várni a PS következ? albumra!

"A legutóbbi nagylemezünk, a Szabad akarat 2010-ben jelent meg, az új anyaggal pedig folytatjuk azt az utat, amit még 2001-ben az els? nagylemezzel elkezdtünk. Ez lesz az eddigi legkeményebb és legmetalosabb anyagunk, de továbbra is a dalokon, a dallamokon, a harmóniákon lesz a hangsúly."

Érdekesség még, hogy a zenekar tervez angol nyelv? variációt is, mert szeretnék ha ez a lemez a külföldi rajongókhoz is eljutna. A korongon várhatóan 11 tétel lesz hallható, ezek többsége már keverés alatt van, a többi az utolsó simításokat kapja a próbateremben.

A megjelenéssel egy id?ben megújul a Perfect Symmetry honlap, de a zenekar tevékenységét figyelemmel kísérhetitek a Facebookon és a csapat Youtube csatornáján is.

www.perfectsymmetry.hu

www.facebook.com/perfectsymmetryband

http://www.youtube.com/user/symmetryhungary    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez