Wisdom - Nemzetkozi vizeken, tavaszi koncertek

2012. február 29. szerda, 11:00    

3 fontos hírünk van jelenleg, melyeket szeretnénk megosztani Veletek. Az egyik, hogy örömmel jelentjük, végre nemzetközi kiadóhoz kerültünk, méghozzá a NOISE ART RECORDS-hoz.

Reklám:

Nem volt könny? a döntés, mert a német AFM kiadótól is volt egy igen csábító ajánlatunk, de bizonyos okok miatt végül a Noise Art-tal írtunk alá.

Ezév augusztusában így világszerte megjelenhet a Judas lemezünk, és nem sokra rá tervezzük már a következ?t is, melynek dalaival nagyon jól haladunk. A Judasról még annyit érdemes tudni, hogy rajta lesz a kislemezes All Alone dalunk NG által felénekelt verziója is, egy kis kuriózum gyanánt.

Wisdom

A másik, hogy ezzel egyid?ben aláírtunk a ROCK THE NATION koncertszervez? irodával is, mely elég sok neves bandát foglalkoztat, mint például Sabaton, Brainstorm, Exodus, Finntroll, Kreator, Korpiklaani. Jó kis turnékat várunk a megállapodástól.

A harmadik hírünk, hogy aki tavasszal szeretne látni minket, az SOPRONBAN és BUDAPESTEN teheti ezt meg. Sopronban a Rockfarsangon veszünk részt a Moby Dick, a Lord és a Beatrice társaságában, Budapesten pedig a Dalriada, a Sear Bliss és az Avatarral, a Tavaszköszönt? fesztiválon lépünk fel a Club202-ben. Ez utóbbi rendezvényre több akció is lesz, pl. március elejét?l belép?jegyeket lehet nyerni majd rá. Figyeljétek a fellép? zenekarok Facebook oldalait!

Mindkét rendezvényre elkísér minket a ROYAL VODKA, így a megszokott kóstolók és a FÉNY is elérhet? lesz mindenki számára.

Wiseman Is Alive!    Megosztás:
Címkék: Wisdom
Szólj hozzá a cikkhez