Depresszió és Moby Dick az idei Fonogram jelöletek között

2012. április 21. szombat, 10:00    

A fonogram.hu oldalon megjelentek az idei jelöltek. Örömmel olvastuk, hogy a DEPRESSZIÓ - Vízválasztó (Hammer Music) és a MOBY DICK - A holnapok ravatalán (Hammer Music) is az idei várományosok között van.

Reklám:

Szomorúan, hogy idén sem jutott át a "szakmai" el?rostán a Hammer Music által nevezett nagyszer? Whitesnake. Mr. Big vagy Nightwish (klasszikus rock), Anthrax, Amorphis, Amon Amarth (metal) Christian Epidemic, Hard, Ossian (hazai hard rock / metal) album vagy nemzetközi sikereket is elér? Dalriada korong..., és egy jópár további anyag sem.

De nem ütötte meg a Mega - X Faktor sztárjainak szintéjét a Chronology vagy az AWS mint új banda (felfedezett kategória) és sokadszor is kiszóródott a világzenéb?l a folk rock / metal, idén a Virrasztók CD-jének volt sz?k a "szakmai" keresztmetszet, de még a Csillag Születikben felbukkant, de legalább valóban ötletes Czemende anyag sem volt elég szórakoztató :)))!

Fonogram

A Fonogram gálát május 8-án rendezik meg, él?ben a Millenárison, illetve a Magyar Televízióban lehet majd követni a díjátadót ahol várhatóan a 40 éves Lord is felbukkan egy dal erejéig.

Hammer Music Hungary

www.hammerworld.hu    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez