Most másról van szó

amtinte - 2012. július 24. kedd, 11:00    

Perfect Symmetry - Változom (EP) 2012

A pécsi Perfect Symmetry zenekar új kislemezt jelentetett meg, aminek az utolsó száma, a "Most másról van szó" is felkerült az Internetre. A prog zenekar ígéretéhez híven négy héten át minden kedden megosztott egy-egy számot, és végül letölthet?vé tette a dalokat.

 

Reklám:

"Azt szeretnénk, ha minél több emberhez eljutnának a felvételek, mert akik eddig meghallgatták nagyon lelkesen nyilatkoztak az anyagról. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a m?faj szerelmeseinek fog tetszeni ez a zene. A négy dalt úgy állítottuk össze, hogy teljes képet kaphasson a hallgató arról, mi vár rá majd a teljes lemez meghallgatásakor. Mind a négy dal szolgál újdonsággal a másik háromhoz képest, érdemes belehallgatni mindegyikbe. A dalok szövegei is rólunk, rólatok, a mindennapjainkról szólnak, olyan dolgokról, ami mindenkivel megeshet, vagy megtörtént már."

A Változom cím? EP el?zetese az ?sszel megjelen? nagylemeznek. A lemez munkálatai most is folynak Pécsen az FHT, és a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban.

Keressétek a zenekart a Facebookon: facebook.com/perfectsymmetryband

A dalokat meghallgathatjátok, letölthetitek a zenekar SoundCloud oldaláról >>>    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez