Slytract - elektro/dubstep remix készült a Nexus-ra

2012. augusztus 04. szombat, 11:00    

A Slytract körüli helyzetr?l Melegh Gábor B. gitáros / énekes számolt be:

Reklám:

„Sziasztok!

Tekintettel arra, hogy a legutóbbi nagylemez - Existing Unreal (2011) - számos lehet?séget hozott a zenekarnak így most egy újabb megjelenéssel jelentkezünk. Ebben az esetben azonban egy több szempontból is izgalmas kiadványt tálalunk a nagyérdem? elé. Nézzük:

A ’Nexus’ az Existing Unreal egyik slágertételévé vált, az ausztriai Whiplasher webzine az év underground dalának választotta továbbá rengeteg pozitív visszajelzést hozott a világ minden tájáról.

Slytract

Arra gondoltunk, hogy érdemes lenne egy picit kísérletezni, megmozgatni a dolgot és a metal-t szélesebb körhöz eljuttatni. Így született meg az a remix, amely tulajdonképpen a melodic death metal és az electro/dubstep modern keveréke, brutális, egyedi megszólalással.

A remixet Bastardfool készítette, akinek ezúton is nagy köszönet a leny?göz? munkáért. Úgy gondoljuk, hogy tökéletesen megtalálta azt az arányt, amely a darkos mellett egy emelkedett hangulatot is közvetít. A remix gondolkodás nélkül késztet headbangelésre, és megad minden lüktetést, ami kell!

A dalhoz készült friss promofotókból áll a remixet tartalmazó video amelyet itt tekinthettek illetve hallgathattok meg.

Ez az anyag hagyományos CD formában nem jelenik meg, de a neten számos helyen megvásárolható. Spotiy, Itunes, Amazon stb stb. A remixet a NoiseHead Records adja ki.

Turn up the volume, enjoy the music!”

http://www.facebook.com/SlytractBand    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez