Klipet forgat a Bikini a Zöld Pardonban

2012. szeptember 05. szerda, 08:00    

Mindenki ércesítse a torkát, gyakorolja az öngyújtó lengetést, mert az idén harminc éves Bikini megörökíti közönségét szeptember 6-ai koncertjén a Zöld Pardonban. A felvételeket Szép vagy cím? dalukhoz készített videójukban láthatjuk majd viszont.

Reklám:

A Bikini kedvenc helyszínén, a budapesti Zöld Pardonban lép fel szeptember 6-án csütörtökön. Az együttes idén ünnepli 30 éves jubileumát, a jeles alkalomból teltházas koncertet is adtak a Papp László Budapest Sportarénában februárban. Aki esetleg lemaradt volna róla, még kárpótolhatja magát: ennek a több mint 3 órás programnak a rövidített verziójával készülnek a zenészek a ZP-ben.

Bikini

- Mindenki hátast fog dobni: A program a nyári fellépéseink alatt összeállt, az együttes pedig nagyon jó passzban van – mondta Németh Alajos basszusgitáros. - Ez már csak azért is fontos számukra, mert a Zöld Pardon a kedvenc koncerthelyszínünk, s?t a zenekarból többen gyakran járnak ide a fellépéseinken kívül is – tette hozzá Lojzi.

Nemcsak a zenekar szereti a ZP-t, hanem a közönsége is: rendre teltházasak a bulijaik a szórakozóhelyen, tavaly innen indultak országos lemezbemutató turnéjukra. Német Lojzi szerint az él?zenének visszajött a becsületes, ezért a megunhatatlan slágerek mellett a csapat kiváló szólistái is vonzzák a közönséget: például a gitáros Lukács Peta, vagy a szaxofonos Makovics Dénes.  És a mézesmadzag nem fogyott el, a csapat ad helyet maga mellett rajongói számára is: bárki szerepelhet legújabb videóklipjükben.

Tizenöt év szünet után úgy döntöttek, hogy 2011-es Elmúlt Illúziók albumukról a Szép vagy cím? számukhoz készítenek klipet. A dalt egyre többet hallani a rádióban is, és nemsokára a zenekar koncertjein készült felvételekb?l összeállított videó is lesz hozzá. A fiúk a legjobb pillanatokat szeretnék összegy?jteni, így a koncertek legmeghatóbb és legbulisabb jeleneteire, a közönség éneklésére számítanak, ebben pedig nem szoktak hiányt szenvedni a ZP-s esték.

A koncertre a belép? 400 forintba kerül.

Részletek:

http://www.zp.hu/
http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.bikininet.hu/Szólj hozzá a cikkhez