Ajándék kisweblemez a Bëlgától

2012. szeptember 14. péntek, 07:00    

Ajándék kisweblemezzel lepte meg rajongóit a Bëlga. A zenekar Bandcamp-oldaláról havonta kétszázan ingyen, a többiek pedig jelképes összegért tölthetik le két ismert dal koncertfelvételét és egy ionoszférikus asszociációs hangjátékot.

Reklám:

A Bëlga tagjai egy kis meglepetésen törték a fejüket azoknak a fesztivállátogatóknak és fanoknak, akik szeretik a kis meglepetéseket. Szóval a fiúk félretettek mindent, lemondták a nyaralást, és fesztiválról fesztiválra, azután meg stúdióba vonultak. Ennek az eredménye lett az interneten elérhet? zenei m?. A http://belga.bandcamp.com/ oldalon található kisweblemez két ismert sláger, a Fehérlófia 1. és 2. él? koncertfelvételét, valamint az Itt a klubban cím? ionoszférikus asszociációs hangjátékot tartalmazza a bapadaq jóvoltából. A Bëlga Bandcamp-oldalán a kisweblemez meghallgatása korlátlan, havonta kétszázan ingyen letölthetik az anyagot, a többiek pedig kelképes összegért juthatnak hozzá.

Bëlga

- Újabb ajándék t?lünk egy valódi kisweblemez (KiL /EWP). Aki ismeri a Bandcamp-et, az sürg?sen keresse fel, hogy hozzájuthasson a Bëlga legújabb simogatóan lágy medvepuszijához – mondta Tokyo, a Bëlga tagja.

Részletek:

http://belga.bandcamp.com/
http://belga.hu/
http://www.facebook.com/belgaofficialCímkék: Bëlga, új EP
Szólj hozzá a cikkhez