A Universal Music Group lezárta az EMI megvásárlását

2012. október 01. hétfő, 18:00    

A világ vezet? lemezkiadó vállalata a Universal Music Group, 2012. szeptember 28-án bejelentette, hogy befejez?dött az EMI megvásárlása.

Reklám:

Az összevont vállalat nemzetközileg és hazailag olyan híres kiadók családját fogja össze mint az A&M/Octone, az Angel, a Blue Note, a Capitol Records, a Decca, a Def Jam Recordings, a Deutsche Grammophon, az  EMI Records, a Geffen Records, az Interscope Records, az Island Records, az I.R.S, a Capitol Records Nashville, a Manhattan, a Mercury Records, a Motown Records, a Polydor Records, a Republic Records, a Universal Music Latino, a Universal Music Nashville, a Virgin Records és többek között a Verve Music Group.

Universal Music Group„Ez a következ? lépés az iparág egészségének biztosítása felé” – mondta Lucian Grainge, a Universal Music Group elnöke és vezérigazgatója. „Az EMI végre visszatér azokhoz az emberekhez, akiknek zene van a vérében. Hihetetlen kiadókat szereztünk meg, sok-sok ragyogó tehetséggel, beleérte olyan sztárokat, mint Katy Perry, Lady Antebellum, a The Beatles és a The Beach Boys. Az EMI beolvasztásával is h?ek maradunk elképzeléseinkhez; az új zenék kimeríthetetlen forrásává változtatva a társaságot, még több lehet?séget ajánlunk vásárlóinknak és az online zenei kiszolgálók növekedését is támogatjuk.”

Grainge így folytatta: „Szeretnék köszönetet mondani Roger Faxonnak és csapatának az EMI-nál óriási támogatásukért az elmúlt évben, hogy továbbra is a m?vészekre fókuszáltak és új zenéket hoztak az átállás alatt.”    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez