Megjelent a pozvakowski legújabb nagylemeze

2012. október 02. kedd, 07:00    

A pozvakowski zenekar a napokban jelentette meg negyedik nagylemezét sevenpeopleleft. címmel. A lemezen hét szám hallható, amely közel egy órás, ezzel pedig minden eddigi pozvakowski-kiadványnál hosszabb.

Reklám:

Ezen a lemezen ismét a zajos, disszonáns, komplexebb dalstruktúrában gondolkodó pozvakowski kerül el?térbe, amit talán csak a track8 cím? szerzemény szakít meg két és fél perc erejéig. Érdekesség, hogy ugyan ezt a dalt is a zenekar szerezte, de nem az együttes tagjai játsszák, hanem Grencsó István triója, gitár-nagyb?g?-dob felállásban.

Pozvakowski

Az anyagot egy katonai objektum közel hetven méteres folyosóján rögzítette a csapat. A felvételt és a keverést Puha Szabolcs (Qualitons, EZ Basic, Carbonfools, Color Star) végezte, azonban egy szerencsétlen baleset miatt a masterelés már a Gy?r melletti Harmónia Stúdió zenekápolnájában készült Kapui Szabolcs (Grencsó Kollektíva, Szabados György, Mezei Szilárd) vezényletével.

A lemez megvásárolható a budapesti Wave, Musicland lemezboltokban, illetve a Vittula és Szféra klubokban, vagy közvetlenül rendelhet? a zenekartól.

Az album - csak úgy mint a zenekar többi kiadványa - meghallgatható a www.pozvakowski.com weboldalon.

Darvas Ádám – gitár, samples
Szombathelyi Sebestyén – basszusgitár
Bánáti Zsombor – dob
Szeredi Csaba – visual attack
Borító: Horváth Tamás
Zenekari fotó: Ivor SzaniszlóSzólj hozzá a cikkhez