Oroszlán és Malacka táncol a Maszkura és a Tücsökraj klipjében

2012. október 04. csütörtök, 07:00    

A Maszkura és a Tücsökraj harmadik nagylemezének új videójában rajongóinak engedte át a f?szerepet. Barátaikat is megihlette az ötlet, így kerülhetett Malacka és oroszlán is a klipbe a beküldött amat?r felvételek mellett.

Reklám:

Talán a Maszkura és a Tücsökraj tagjai sem sejtették, mekkora ?rületet engednek szabadjára, amikor meghirdették, hogy várják rajongóik legviccesebb, legfelszabadultabb, legszégyentelenebb táncait. Harmadik, Sztárzseni cím? nagylemezük legújabb klipjéhez kértek szokatlan módon segítséget. A Zsír a track kicsit csúfondáros szövegéhez és dallamához valóban nagyon illenek az elképeszt? mozgáskultúrát felvonultató pár másodperces szösszenetek. Leckéket vehetünk fekve táncolásból, de megtanulhatjuk azt is, hogyan lehet úszómozdulatokkal riszálni, és az is kiderül, hogy a zuhanyzóban nemcsak énekelni, hanem ropni is lehet.

Maszkura és a Tücsökraj

A mókából a zenekar barátai sem akartak kimaradni: volt, aki Malacka b?rébe bújt, mások bebizonyították, hogy guggolás közben is lehet gitározni, és olyan is akadt, aki kötéltánc helyett a kötél-ukulelézés alapjait fektette le az elküldött videón. Az egyik leglátványosabb jelenetet egy kungfuzó zenésztársuk révén kapták. A kínai ünnepségeken állandó szerepl? oroszlán (az a jelmez, ami inkább emlékeztet egy sárkányra) is bulizik így a dalban. A klip összeköt? sztorija egy rádiós szürke hétköznapjait ábrázolja, kicsit kifigurázva, DJ OrdiTronic tolmácsolásában.

A rajongók legközelebb október 13-án, szombaton játszanak Budapesten a Silenus Pubban.

A Zsír a track cím? dalhoz készült videóklip:

Részletek:

www.tucsokraj.hu
www.facebook.com/maszkuraesatucsokrajSzólj hozzá a cikkhez