Igor Mortis Vodka Klub - Virág és Vazelin - debütáló nagylemez

2012. október 13. szombat, 07:00    

A budapesti székhely? zenekart a 2009-es gépész gólyatáborban alapította Zsombor (ének, gitár) és Dóri (dob) máig tisztázatlan körülmények között, majd 2010 tavaszára össze is állt az akkori csapat Moha (szólógitár) és Marci (ex-basszusgitár) csatlakozásával.

Reklám:

Már a harmadik koncert hajnalán megszületett az els? saját számuk: Zsombor félálomban-félrészegen megírta a Szám.txt-t, ami azóta is töretlen sikernek örvend a bulikon. A metál elemekkel t?zdelt punk rockot játszó bandát ezután már semmi sem állíthatta meg, egyre b?vül? repertoárjuk egy részét 2011 februárjában rögzítették els? demójukon TDK címmel, egy teljesen leamortizált albérlet emléke el?tt tisztelegve.

Még ebben az évben csatlakozott Peti (basszusgitár) az alakulathoz, és lendületes slap témáival színesíti azóta is a zenekart.

Igor Mortis Vodka Klub

Egy egész nyarat felölel? munka eredményeképp 2012. október 12.-én a banda örömmel mutatja be els? nagylemezét, a Virág és Vazelint, amin helyet kapnak a koncertekr?l már ismert és új dalok, valamint igazi különlegességek is, például a Szám.txt slap-bass és akusztikus gitár verziója valamint a 107 instrumentális, bárzenés átdolgozása. A felvétel az EvoSound stúdióban készült, a keverés és a master a Los Angeles-i származású Sean Sanneman munkáját dicséri.

A lemezbemutató show a Barba Negra Music Clubban lesz az idei utolsó budapesti koncertjét adó Alcohol, a Crew From Hell (Pantera tribute), a Vasmacska, és a Dolmen társaságában.

A helyszínen kedvezményes áron megvásárolható lesz a lemez.

Aki teheti, látogasson el erre a bulira, hallgassa meg az Igor Mortis Vodka Klubot, és hagyja, hogy a vodkába áztatott hangulat magával ragadja!

http://facebook.com/igormortisvodkaklubSzólj hozzá a cikkhez