CruSted hírek

2012. november 01. csütörtök, 14:33    

Az idén látszólagos csend uralkodott a CruSted háza táján ami sajnos a tagcseréknek volt köszönhet?. 2011 ?szén adtuk az utolsó koncertünket Nagy Karesz dobossal, aki egy külföldi munkalehet?ség miatt kénytelen volt elhagyni a zenekart. Pár bulin egy kedves barátunk, Monostori Ádám ült be a dobok mögé, aki amúgy a Vesztegzárban üti a b?röket. Ezúton is köszönjük neki a segítséget!

Reklám:

De azért nem tétlenkedtünk, új dalokat írtunk, próbáltunk... Végül Ferencz Tibor lett az új dobosunk, aki eddig gitározott, ezért egy gitárosra lett szükségünk, akit meg is találtunk Kovács Norbert személyében.

CruSted

Idén ?sszel stúdióba vonultunk, hogy rögzítsük 'A fogoly szava' cím? dalunkat, ehhez készült az új klip is.

A dal az elnyomásról, a modern kori rabszolgaságról szól, a refrén azonban er?t, reményt közvetít, hiszen a szívünk legmélyén egy szabad ember él. A koncerteken is pozitív visszajelzéseket kaptunk erre az egyszer?, de fogós dalra, ezért is készült hozzá a videó. Legközelebb december 7-én lehet velünk találkozni Tatabányán, a Roxxy Music Caféban, ahol a Groove ART, a Vesztegzár és a Let's See I'm Bleeding is fellép.

www.facebook.com/crustedbandSzólj hozzá a cikkhez