Varázsszer a Wasabi Kht. legújabb videóklipje

2012. november 12. hétfő, 19:00    

Elkészült a Wasabi Kht. zenekar második klipje, az Elixír cím? számhoz. A csapat a nyári fesztiválszezon egyik közönség-kedvencét választotta ki, melyet Hajdu Nelli énekesn? és Nagy Gábor gitáros írtak közösen.

Reklám:

A Heaven Street Seven legutóbbi két klipjét rendez? Hosszú Gábor készítette a Wasabi Kht. második videóját az Elixír cím? dalhoz. Hain Réka, a zenekar basszusgitárosa pedig ezúttal nemcsak zenél, hanem a vágói feladatokat is ellátta.

- A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodása dalba öntve. A hozzá forgatott videóban nincs bonyolult történet. A zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, négy különböz? karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú n? kerülhet olyan helyzetbe, amir?l ez a szám szól – árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros.

Wasabi Kht.

A zenekar els? klipes számát, a Hol halnak meg a galambok? cím? dalt, illetve a Csodabogár cím? szerzeményt is rendszeresen játsszák a rádiók. Azért az Elixír lett a második klipes nóta, mert a Wasabi Kht. nyári koncertjein láthatóan az egyik legnépszer?bb szerzemény volt.  Közben folyamatosan írják az új dalokat els?, bemutatkozó albumukhoz, ami 2013-ban fog megjelenni, és várhatóan valamikor kora tavasszal forgatnak egy újabb videót.

A klubszezon alatt sem tétlenkedik az együttes, a következ? hetekben kétszer is zenél a Wasabi Kht. a Magashegyi Underground vendégeként. November 9-én, pénteken Debrecenben a Roncsbár, november 16-án, pénteken pedig Kecskeméten a Teka közönsége láthatja és hallhatja ?ket.

Wasabi Kht. - Elixír

Részletek:

www.facebook.com/wasabikht
www.wasabikht.hu/



    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez