WOK - Rice Of The Sumo Fighters (EP)

Murphy - 2012. november 23. péntek, 07:00    

WOK - Rice Of The Sumo Fighters (EP)Garantált, hogy e nemrég alakult gy?ri popos és némileg funky hangulatú punk/rock együttes négyszámos bemutatkozó anyaga kellemes perceket fog okozni!

Reklám:

Ezt az alig negyedóra hosszúságú, átlag háromperces szerzeményekb?l álló kislemezt a srácok nyár végén rögzítették a gyulai No Silence stúdióba, és bizton mondhatom, megérte oda elzarándokolni, ugyanis rendkívül jól szól!

Mivel a punk/rock m?fajában alkottak, senki se keressen progresszív dalszerkezetet és ultratechnikás megoldásokat, helyette az ?szintén laza és fiatalos lendület, a könnyed, fülbemászó dallamok, energiától duzzadó, impulzív verzék, és persze a magával ragadó hangulat az, amiért már els? hallásra megkedveli az ember.

Található itt fiatalkori élményekb?l táplálkozó dinamikus délutáni sláger (Epilogue), globalizációs figyelemfelkeltés (Digital Mind) - amelyhez nemsokára videót is ígértek a fiúk -, vágyak utáni száguldás (Highway Boy), valamint a kábítószerek negatív hatásairól mesél? példázat (One Reason). Amint látjátok, elég vegyes a felhozatal.

Murphy

Bemutatkozó anyaguk ingyen letölthet?: http://t7.hu/031j-wok
Belehallgatni pedig itt lehet: http://soundcloud.com/wok-the-bandSzólj hozzá a cikkhez