Ül? bika nem felejt! Emlékbuli a Rock'n Roll Swindle zenekarral

2012. december 30. vasárnap, 19:00    

Január 5-én egy fergeteges Rock'n Roll Swindle bulira várnak mindenkit a Barba Negra elnevezés? kultúrintézménybe  Ahogy a zenekartól megszokhattuk, ez a koncert is tartogat sok-sok meglepetést, és ezúttal nem is akármilyet!

Reklám:

 

Ül? bika nem felejtette el azt a sok remek bulit, amit anno a Wigwam Rock Club falai között követtek el a zenészek. Azok a zenészek, akik január 5-én szintén részesei lesznek az eseménynek. A fellép?k között olyan neveket találunk mint, Kis Endy (Hooligans), Nagy Dávid (Kényes Foltok),Csarnoki Anti ( Sing Sing), Kovács Koppány (Rómeó Vérzik),Molics Zsolt ( Cool Head Klan), Uszkó Laci, Sipos Péter, Sipos Tamás ( Irigy Hónaljmirigy), Szekeres Andris ( Junkies), és természetesen sokan mások. A bulin fellép a Fight Club zenekar, és DJ Erik is el?veszi a legjobb korongjait.

Rock'n Roll Swindle

Ha Te is szívesen emlékszel a Wigwamban eltöltött évekre, vagy ha csak egy jó bulival szeretnéd kezdeni a 2013-as évet, ott a helyed! Jegyek már kaphatók el?vételben, 1200 forintért. Ezen az áron csak december 31-ig juthatsz hozzá, menj tehát biztosra!

2013.01.05.
Ül? bika nem felejt! Emlékbuli a Rock'n Roll Swindle zenekarral
Jegy el?vételben: 1200 HUF
A koncert napján: 1500 HUF

     Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez