deviant zenekar - új videoklip, új EP

2013. január 11. péntek, 11:00    

November végén új videoklippel jelentkezett a Békés megyei deviANT zenekar. A videót a zenekar második kislemezének egyik legkülönlegesebb nótájára készítette a banda dobosa és egyik alapítótagja, Pozojevich Miklós.

Reklám:

 

A "When You're Alone" címet visel? videoklip mögöttes tartalma, az emberek rabságáról szól és arról, hogy ki mi mindennek a foglya. Van aki a médiának a rabja, van aki az italnak, dohánynak vagy a zenének és a munkájának. Az új klippet két hónap alatt több mint ezren nézték meg a zenekar youtube csatornáján. A 2009-ben alakult "agrármetál" csapat legutóbb 2010-ben jelentkezett videoklippel, aminek címe "End Of (R)evolution".

Az videoklip megjelenése mellett, változások is történtek a zenekar felállást illet?en. Három év után különváltak útjaik Jónás Jen? énekesükt?l, aki eddig két kislemezen is szerepelt. Helyére a korábbi Dreadful Peace-b?l ismerhet? Bojti János került, aki már több éves rutinnal és tapasztalattal rendelkezik. A banda korábbi gitárosa, Incze László is újból csatlakozott a zenekarhoz, aki nem csak a közeljöv?ben megjelen? "Face In The Mirror" cím? kislemezen lesz hallható, hanem hosszabb távon is a csapat tagja marad. A novemberben rögzített hanganyag a csapat számára jól megszokott Kecskeméti Origo Studióban került rögzítésre, Cserny Kálmán hangmérnök vezetésével.

Az EP 2013.01.20-án jelenik meg. A lemezt ingyenesen le lehet tölteni majd a - www.deviantmusic.hu - weboldalról!

     Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez