Megjelenés el?tt aranylemez a Road új albuma!

2013. március 17. vasárnap, 09:00    

Megjelenése el?tt aranylemezzé vált, és természetesen rögtön a MAHASZ slágerlistájának els? helyén nyitott a Road zenekar legújabb,Tegyük fel... cím? lemeze.

Reklám:

A március 11-én, az Edge Records gondozásában megjelent album már az el?rendelések száma alapján kiérdemesült az aranylemez státuszra, ezért már március 8-án, a Barba Negra Klubban tartott telt házas lemezbemutató koncerten átvehette a zenekar az elismerést; és így rögtön meg is köszönhette azoknak, akik hozzásegítették ?ket a sikerhez: a közönségnek.

Road

Ezzel a Road olyan sikert ért el, amit a hazai rock és metal zenekarok közül csak kevesen mondhatnak magukénak, hiszen az elmúlt években - a Tankcsapdát leszámítva - szinte egyetlen kemény rock vagy metal csapat sem került be az aranylemezes el?adók klubjába. A domoszlói csapat nem csak a budapesti, hanem a vidéki rajongóknak is személyesen mondhat köszönetet, hiszen a hétvégén indul az országos lemezbemutató turné – részletek a www.road.hu weboldalon. Addig is megnézhetjük a banda legfrissebb klipjét itt:

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.road.hu
http://www.facebook.com/roadzenekar
http://www.hammerworld.huSzólj hozzá a cikkhez