Words Of Blood lemezmegjelenés

2013. június 19. szerda, 11:26    

A Szeptemberi HammerWorld mellékleteként jelenik meg a Words Of Blood bemutatkozó lemeze.

Reklám:

A zenekart Alex Drum, Kaarle és Füge alapította 2012 nyarán. Az alapítók jól ismerték egymást, hiszen el?tte másfél évig a Pokolgéppel két turnét is végigjátszó Postumus nev? metál bandában zenéltek együtt.

A g?zer?vel folyó próbák mellett 2012 novemberében csatlakozott a bandához az énekes, Devil, majd 2013 januárjában a basszeros, Joe.

A cél nem is lehetett más, mint a saját elképzelések megvalósítása és
színpadra tétele. A zenekar a "szentháromság jegyében alkot, azaz brutális alapriffek, elborult középrészek és abszolút zenei refrének épülnek egybe modern metál környezetben, odaill? szólókkal és csipetnyi proggal megf?szerezve.

A kemény próbák megtették hatásukat, hiszen az egy számon belül nemritkán 7 - 8 témát is felvonultató zenei anyag 2013 tavaszára nagylemezzé érett. A banda a P&C Stúdióban Czébely Csaba "Csibe" vezényletével készítette el debütáló albumát "Ingyen Isten" néven. Az anyag kilenc számot és egy intrót tartalmaz. A színvonalat tartva a grafikákat a hazai és nemzetközi porondon is elismert Sallai Péter készítette.

A tervek szerint az anyag a HammerWorld magazin 2013. szeptemberi számának cd mellékleteként jelenik meg. Emellett a banda természetesen elérhet? a http://www.facebook.com/words-of-blood oldalon is. A koncertek szervezés alatt vannak, de az már biztos, hogy a bemutatkozó koncert a Szeptemberfest metál fesztiválon lesz.

A bemutatkozó dal:


Tagok:

KISS KÁROLY / GITAR
KRISZTIÁN TAMÁS /GITAR
SZALÁDI KÁROLY / VOCAL
SEIBEN SÁNDOR / DRUMS
ONÓDI JÓZSEF /BASS

Words Of BloodSzólj hozzá a cikkhez