Mercedes Band - Új lemez, és klip

2013. július 25. csütörtök, 11:00    

A Mercedes Band 1997. januárban alakult Sepsiszentgyörgyön (Erdély), és 2003-ban jelentette meg az els? lemezét. Magyarországon eddig csak néhányszor koncertezett a zenekar, Kunszentmiklóson 1998-ban és 2000-ben, valamint Budapesten 2007-ben, a legtöbb fellépése pedig Erdélyben és Románia többi részén zajlott le.

Reklám:

2013. márciusban jelent meg a Csukott szemmel cím? második Mercedes Band album, saját kiadásban. A hanganyagot a szolnoki Denevér Hangstúdió mixelte és maszterizálta. Az albumra egy intró-t és 11 dalt válogatott be az együttes. A banda zenei stílusát a csapattagok röviden nu-rock-nak nevezik, amit az alternatív, nu metal és dallamos rock elemei határozzák meg.

Mercedes Band

A Fekete-fehér nyitó dalára egy videoklip is készült, amely 2013. február végén jelent meg. A forgatás már 2012 augusztusában megtörtént Sepsiszentgyörgyön. Barátokból összeállított csapat filmezte, a vágást pedig az együttes dobosa készítette.

Az album CD-n jelent meg, de jelenleg a teljes lemez meghallgatható freestreaming-ben is ezen a címen: http://mercedesband.ro/home_hu.html    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez