Újabb kisfilmmel rukkolt el? a Békés megyei deviANT zenekar!

2013. szeptember 30. hétfő, 17:18    

A csapat idén júliusban kiadott PROVE YOURSELF címet visel? kislemeze mellé, egy afféle stúdiónaplót is készített. A rajongók már korábban is találkozhattak az el?z? EP-k megjelenésekor ilyen jelleg? filmekkel, így talán nekik ez már nem szokatlan dolog.

Reklám:

A fiúk egy beállított interjú keretein beszéltek nyíltan és ?szintén arról, hogy milyen emberi nehézségekbe ütközvén, a korábbi tagcserék utáni nyomás árán sikerült felvenniük az új felállás debütáló hanganyagát. A film nyersanyagait a Kecskeméti Origo Studioban forgatták a 2012-es év végén a FACE IN THE MIRROR cím? egy számos lemez felvétele közben, de ezek mellett belekerültek még az idén márciusában rögzített PROVE YOURSELF EP munkafolyamatainak képei is. A kisfilm elkészítése ismételten Pozojevich Miklós és Incze László, a zenekar dobosának és gitárosának a keze munkája.

deviANT
A viharsarki ötösfogat hamarosan útnak indul, hogy él?ben is bemutathassa új hanganyagát a nagyérdem? közönségnek! Legközelebb október 4-én találkozhatunk velük Szegeden, a Városi Rock Clubban. 


A KISFILM:


AZ ÚJ LEMEZ INGYENES LETÖLTHET?SÉGI LINKJE: http://deviantmusic.hu/downloads/deviANT_-_Prove_Yourself_EP_2013.zip

AZ ÚJ VIDEOKLIP ELÉRHET?SÉGÉNEK LINKJE:
http://youtu.be/cD97B0zL8-k

A ZENEKAR HIVATALOS WEBOLDALA: 
www.deviantmusic.hu

A ZENEKAR HIVATALOS FACEBOOK OLDALA:
www.facebook.com/deviantmetal    Megosztás:
Címkék: deviANT
Szólj hozzá a cikkhez