Twister & Demonlord - dupla ünnep a Club 202-ben

2014. január 04. szombat, 19:48    

2014. február 7-én dupla ünnepnek lehetnek részesei azon kedves rockzene szeret?k, akik aznap a Club 202-t választják buli helyszínnek.

Reklám:

A Twister ezen a napon mutatja be hivatalosan második nagylemezét, a Dupla Csavart, a Demonlord pedig itt ünnepli meg, hogy immáron 15 éve jelent meg els? lemezük, az Adventures In Hell.

A 2007-ben alakult Twister els? lemeze, Az Ördög Lánya 2011-ben a HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként jelent meg és ez, illetve azt követ?, szintén a Club 202-ben megtartott lemezbemutató meghozta a várva várt sikert a zenekar számára. A második album, csak úgy, mint az els?, szintén a Hammer mellékleteként jelent meg, 2013 nyarán. A lemez nyitódalára hamarosan elkészül a hivatalos klip is.

A Demonlord, Magyarország legjobb power metal zenekara már régi motoros a szakmában. Ezt nem is bizonyítja jobban más, hogy els? lemezük, az Advantures In Hell 15 éve jelent meg. Az 1997-ben alakult zenekar, a kezdetekt?l az eredeti felállásban zenélt, 2013-ban új belép?ként érkezett a zenekarba Scnitzer Péter, a basszusgitárosi posztra. A Demonlord négy kiadott albummal büszkélkedhet, de az els? az mindig különleges, szóval illik megünnepelni!

A két zenekar vendégeként a Noa Rock lép még színpadra, február 7-én, a Club 202 falai között, és ezen az estén olyan nevekkel is találkozhattok, mint Kovács Gábor és Nagy Gábor a Wisdomból és Tóth Attila a Pokolgép zenekarból.

Twister & Demonlord

https://www.facebook.com/events/475522075901395/https://www.facebook.com/DemonlordOfficial
https://www.facebook.com/twisterrocks
https://www.facebook.com/noarockbandSzólj hozzá a cikkhez