Influens - Demo 2013

Murphy - 2014. február 05. szerda, 07:00    

Influens - Demo 2013Szakács József ex-Ektomorf és jelenlegi Cadaveres dobos nemrégiben szólóprojektbe kezdett, melynek érdekessége, hogy minden hangszert ? kezeli, mellé pedig még a hangját is kiereszti!

Reklám:

Jocinak az új Cadaveres anyag mellett még arra is volt ideje, hogy nyáron a budapesti Tonitrus Hangstúdióban felvegye legújabb formációjának, az Influens-nek a dalait. Jelenleg öt track elérhet? a soundcloud jóvoltából, illetve a jöv?beli él? fellépésekre már össze is állt egy komplett zenekar, melyben ? a gitár és ének funkciókat vállalta.

Nézzük mir?l is van szó. Munkásságában eddig is f? szempontot jelentett a zúzás, így aztán elmondható, hogy most is hasonlóan klassz, horzsolós groove-centrikus számok születtek, bár (mint már említettem volt) most az összes hangszerért ? felelt. Nagy adag durvulatban azért egy-két dallamos rész és lágyabb téma is helyet kapott, hogy ne fulladjon unalomba, mindeközben megfelel?en eltalálva az arányokat. Multi-instrumentális, kreatív énje el?tt tényleg le a kalappal, azt viszont nem gondoltam volna, hogy a kissé rekedtesen megszólaló hangja is ennyire beleillik majd a képbe. Összegezve egy kellemes meglepetés volt számomra, és sok szerencsét kívánok neki a folytatáshoz!


MurphyCímkék: Influens, Cadaveres
Szólj hozzá a cikkhez