Megjelent a Solidmen zenekar els? albuma

2014. március 13. csütörtök, 11:00    

Március 4-én megjelent a Solidmen zenekar els? albuma Csirkék, kutyák, emberek címmel. A hat számot tartalmazó lemez három részletben debütált és hamarosan megvásárolható egy különleges textiltokban.

Reklám:

A Solidmen három részletben adta ki a hatszámos, szerz?i kiadásban megjelent lemezét. A felvételeket a Standing Waves Studioban Sohajda Péter hangmérnök felügyelete alatt rögzítették 2013 nyarán. A megjelenés részeként minden számhoz egyedi képeket készíttettek Lerch Péter fotóssal.

Solidmen

A teljes album meghallgatható youtube-n, soundcloud-on, ingyenesen letölthet? a zenekar weboldaláról, de nem feledkeztek meg a kézzel fogható lemezekért rajongókról sem. Nemzetközi szinten is egyedülálló, exkluzív CD tartó tokot készítettek a korongok tárolásához, amely nem csak Magyarországon kuriózum, hanem a külföldi zenei piacon is.

A Solidmen a mocskos rock'n all definíciót használja saját zenéjére. Széles rockzenei skálán mozgó számaiknál, a dallamos, lágyabb dalok (A delfinek dala, Háromnegyed hét) ugyan úgy a repertoár részét képezik, mint a töredezett ritmusok, súlyos gitárszólamok (A1, Fejfájás (megint), Köntörfalak). A Remélem nincs harag cím? számukra forgatott videóklip rendkívül sikeresen debütált február végén egy népszer? zenei fórumon. A kisfilmet Merényi Dávid rendezte és az Umbrella produkciós cég gyártotta.

A 2012 tavaszán alakult banda egy tehetségkutatón mutatkozott be. Miután megnyerték, munkába fogtak és idén tavasszal érkeztek mérföldk?höz: kiadták els? stúdióalbumukat és els? klipjüket. A zenekar jelenlegi f? célja, hogy a lehet? legtöbb helyen fellépjenek és megmutathassák tudásukat a színpadokon, mozgalmas és szórakoztató m?sort ígérve.

http://solidmen.hu/
https://www.facebook.com/SolidmenMusic    Megosztás:
Címkék: Solidmen, új lemez
Szólj hozzá a cikkhez