Orwell Disznói - Disznóvilág

Murphy - 2014. június 10. kedd, 09:30    

Orwell Disznói - DisznóvilágA 2012-ben alakult, öttagú bajai hardcore-punk banda els? lemezén többnyire az Állatfarm és az 1984 cím? m?vek által ihletett dalokban adják tudtunkra, hogy tulajdonképpen mi is a baj a világgal, mert hogy van néhány.

Reklám:

A Dózer.hu és Vigyázz lépcs?! tagból álló együttes Disznóvilág címre keresztelt debütáló anyaga nekem sajnos eddig kimaradt, így most kezdtem az ismerkedést ezzel a kiadvánnyal. Tizenöt, vehemensen szóló, energikus hardcore-punk dalt kaptam az arcomba, s külön öröm volt számomra, hogy szókimondóan intelligens magyar szövegeket hallottam, melyeknek alapját többször is az Állatfarm és az 1984 cím? Orwell klasszikusok ihlették.

A lemez egyik csúcspontja egyébként az Ambrózy György, vagy közismertebb nevén Aberrált Atya – Érdekfeszület, Csók és Könny, Yellow Spots, Gutting Revue – vokális támogatásával elkövetett címadó nóta, de találhatunk rajta még egy feldolgozást, amit szerintem senkinek sem kell bemutatnom (88-as csoport – Minden ok). Persze a többi, nem említett dal is kell?en vagány és tökös, úgyhogy aki kicsit is itthon érzi a magát a m?fajban, az szerezze be miel?bb!

A lemez egyébként ingyen letölthet?: http://ulozto.net/xpppbQAq/orwell-disznoi-disznovilag-2014-rar

Murphy    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez