MetalWar Tour Gyöngy Fesztivál - Balatonszemes

2014. június 18. szerda, 19:51    

A napokban minden internetes  rock zenei sajtó a Crossholder vezér és a MetalWar Fest kitalálója, Gondosch "Güzü" János tragikus hirtelenséggel bekövetkezett hálálának hírével volt tele. A fesztiválsorozat következ? állomása Balatonszemes lesz, ahol az ígéretek szerint június 20-21-22-én a tervezetthez méltóan lesz lebonyolítva a 3 napos ?rület.

Reklám:

Az Alcohol frontember Tóth "Csöves" Sándor az alábbiakat nyialtkozta a fesztivál körülményeir?l:

"Igyekszünk Güzü kérésének eleget tenni és az általa elindított fesztiválsorozatot tovább folytatni, amennyiben er?nk és energiánk ezt engedi. Természetesen nem ígérhetjük, hogy minden dátumot megtudunk csinálni, de most hétvégén, Balatonszemesen dübörög tovább a MetalWar Tour. Ehhez egy hatalmas összefogás kellett és ezúton szeretném megköszönni az egész MetalWar Team segítségét, a zenekarok korrekt hozzáállását, a Balatonszemesi Önkormányzat és a RockPart '14 mindennem? támogatását. Segítségükkel nem kell néhány nappal el?tte lemondanunk a fesztivált és így ígéretünknek már a legels? megpróbáltatásnál eleget tudunk tenni. "

MetalWar Tour Gyöngy Fesztivál-Balatonszemes

Hétvégén a Pokolgép, Kormorán, Irigy Hónaljmirigy, Varga Miklós, Zorall, Hungarica stb...kiváló nevek mellett az utolsó Crossholder bulit is láthatja a nagyérdem?, legalábbis ebben a felállásban. A MetalWar Fest facebook oldalán és az esemény linkjén megtalálható a pontos zenekari beosztás és minden fontos információ. A fesztivál INGYENES!

Irány Balatonszemes!

Esemény link: https://www.facebook.com/events/1459205587656056/?fref=ts

MetalWar Fest: https://www.facebook.com/MetalWarFest?fref=ts    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez