Jótékonysági koncert Gondosch „Güzü” János családjának megsegítésére - 2014.07.26

2014. július 23. szerda, 19:00    

A nemrégiben, tragikus körülmények között elhunyt Gondosch „Güzü” János családjának a megsegítésére szerveznek segélykoncertet július 26-án, szombaton a Crazy Mamában.

Reklám:

Az est teljes bevétele a hátramaradott és nehéz helyzetbe került család támogatására lesz fordítva, ahogy a koncert Facebook eseményébe kiposztolt Crossholder relikviák is. A koncert el?tt, alatt és után lehet?ség lesz csillámtetoválás és henna motívumok elkészíttetésére is, melynek bevétele szintén a családot illeti majd.

Ezen az estén olyan zenekarok lépnek színpadra, akik valamilyen formában köt?dtek Güzühöz, akár közös munka, vagy barátság útján. Az öt fellép? zenekar: Words of Blood, Stress, Cherokee, Twister és a Bermuda RockbanD, de színpadra lépnek a Crossholder zenekar tagjai is, egy-egy produkcióban.

Jótékonysági koncert Gondosch „Güzü” János családjának

Kérünk mindenkit, aki szeretné segíteni Güzü családját, tiszteljen meg minket július 26-án, és vásárolja meg a 990 forintos belép?t. A hatalmas veszteséget pótolni természetesen nem tudjuk, de némi anyagi segítséggel talán könnyebbé tudjuk tenni a család mindennapjait.

Esemény itt:  https://www.facebook.com/events/1513279558895637/    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez