Dream Theater - Breaking The Fourth Wall

2014. szeptember 14. vasárnap, 08:55    

Dream Theater - Breaking The Fourth Wall A Grammy-jelölt metál zenekar 2014. szeptember 29-én egy 2 DVD és Blu-Ray kiadványt jelentet meg, „Breaking The Fourth Wall” címmel, amely a március 25-i, Boston Operaházbéli koncertjüket örökíti meg. A több mint 2 órás felvétel producere a gitáros John Petrucci volt, a banda mellett pedig a Berklee College of Music zenekara és kórusa is vendégszerepelt.

Reklám:

A zenész így nyilatkozott a közös munkáról és az esemény apropójáról: „Több értelemben is nagy hazatérés volt számunkra ez az együttm?ködés, hiszen a Dream Theater eredete is a Berklee-hez köthet?. John [Myung, basszusgitáros] és én is itt diplomáztunk, Mike [Mangini, dobos] pedig 10 éve professzor az egyetemen. Így aztán hatalmas megtiszteltetés volt a Berklee hallgatóival közösen fellépni. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek a kemény munkáért és a részvételért, amellyel ez a különleges esemény megvalósulhatott.”

A Dream Theater egyébként jelenleg „Dream Theater" cím? lemezével turnézik, amelyet tavaly szeptemberben adott ki, besöpörve az els? helyet a Billboard Hard Rock Album listáján. Ennek keretén belül hazánkba is ellátogattak júliusban, ahol óriási közönség el?tt adták el? grandiózus, három órás show-jukat a Budapest Park színpadán.

http://www.dreamtheater.net/    Megosztás:
Címkék: Dream Theater, DVD
Szólj hozzá a cikkhez