de profundis - Lemezmegjelenés október 10-én

2014. október 02. csütörtök, 11:00    

A szombathelyi, dallamos black metalt játszó de profundis zenekar els? albuma október 10-én jelenik meg This Winter In My Heart címmel. A korábbi tervekhez képest az orosz Dark East Productions mellé mára betársult a szintén orosz Nihil Art Records is, így kettejük kooperációjaként jelenik meg a 12-oldalas booklettel ellátott CD.

Reklám:

A borítóra most is, akár csak el?z?leg a demóra, egy jó pár évtizeddel ezel?tt készült, eredeti, családi fénykép került. A booklet minden oldalát egy külön kép teszi érdekessé, melyeket Cserpnyák Elek munkái alapján Simon Krisztián (Hungaryan Records) öntött végs? formába. A zenekari fotót az a Fábián Gábor készítette, akinek a 2011-es Indulj el egy úton videoklipet is köszönhetjük.

de profundis

Az album a hazai Neverheard Distro jóvoltából négy paneles, a szövegeket is tartalmazó borítóval ellátott gyári kazettán is megjelenik, ugyancsak október 10-én.

Az együttes Soundcloud oldalán most már az összes nótába bele lehet hallgatni, valamint a csapat Facebook oldalán minden számhoz külön magyarázatokkal, érdekességekkel is szolgál a csapat.

https://www.facebook.com/deprofundishu
https://soundcloud.com/deprofundishu/sets/this-winter-in-my-heart    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez