Klippremier! A szívhez szól a Kowalsky meg a Vega új klipje

2014. október 07. kedd, 10:00    

Sikeres nagylemeze, a Még nem Éden újabb dalához készített izgalmas klipet a Kowalsky meg a Vega. A zenekar április közepén jelentette meg új albumát, mely azóta elérte a platinastátuszt. Kowáék a nyári szezonban óriási sikerrel koncertezték végig az országot. Az új klip október 6-án, hétf?n debütál.

Reklám:

A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában - Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok - dolgozik és járja az országot, óriási sikerrel. Ahogyan új nagylemezük, a Még nem Éden is óriási siker - már platinalemez!

A tizenkét új Vega-dalt tartalmazó új albumról több dalt, az Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek cím? számot, az Ami fontos cím? dalt és a Hulla-józant - s persze a hozzájuk tartozó klipeket - már az album megjelenése el?tt megismerte és megszerette a közönség.

A most bemutatásra kerül? klip az album legérzelmesebb dalához, az Egy világon át cím? számhoz készült, s az teszi igazán különlegessé, hogy nem csak az együttest láthatjuk egy igazán exkluzív helyszínen - a Stefánia palotában - zenélés közben, hanem a kisfilmet egy párhuzamos animációs betét is színesíti. A klipet a RedLife Film gyártotta, az animációt Bon Voyage címmel Somogyi Donát és Martin Appelshoffer készítette. Az animációs film eredeti zenéjét Boruzs Attila - ruzsbo szerezte.

Kowalsky meg a Vega: Egy világon át

A Még nem Éden cím? Kowalsky meg a Vega-lemez kizárólag MOL-kutakon (összesen 200 helyen, többek közt szinte minden fontosabb városban, határmentén, autópályákon, fürd?városokban és a Balatonnál) megvásárolható, rendkívül vásárlóbarát 990 forintos áron - a kiszállítások országszerte már április második hetében megkezd?dnek. A kutak listája a zenekar hivatalos felületein megtalálható.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez