Cover-Acoustic koncert videó!

2014. október 20. hétfő, 07:00    

A marosvásárhelyi Cover zenekar Acoustic címen tette nyilvánossá az akusztikus koncertjük felvételét, a hivatalos youtube csatornájukon. A 2013-ban rögzített koncert a saját dalok mellett olyan zenekaroktól dolgozott fel dalokat akusztikus verzióban, mint a Metallica, Van Halen, Billy Idol vagy a Nickelback.

Reklám:

A MAROTA (Marosvásárhelyi Rockzenészek Találkozója) szervez?it?l egy olyan felkérést kaptunk még 2012 ?szén, hogy ne a megszokott "zajos" programunkkal lépjünk fel a találkozón, hanem próbáljuk ki magunkat akusztikus formában. Nehezen, de végül belementünk a dologban és végül annyira jól sikerült a rövid fellépésünk, hogy belevágtunk egy teljes estés akusztikus koncert megvalósításába, ami végül 2013 március végén került megrendezésre egy marosvásárhelyi klubban. A koncerten többnyire feldolgozások, személyes kedvencek mellett, néhány saját dalt is átformáltunk. Mivel lehet?ségünk volt rögzíteni a koncertet és így utólag is vállalhatónak láttuk, hallottuk az anyagot, ezért úgy gondoltuk, hogy felpakoljuk a youtube csatornánkra, hogy más is láthassa. :)

Cover

Ami a jöv?beli terveinket illeti, az ?sz folyamán szeretnénk megjelentetni egy 10 dalos nagylemezt. November 7-én pedig, tartanánk ennek a lemeznek, az úgy mond lemezbemutató koncertjét, Marosvásárhelyen a Jazz&Blues klubban. - mesélte a zenekar.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez