Salvus - Lemezbemutató koncert

2015. január 30. péntek, 19:00    

Gyakorlatilag pontosan 4 évvel az Önharckép c. album megjelenése után, 2015 február 9-én ismét saját számokat tartalmazó hangzóanyaggal jelentkezik a bp-i Salvus zenekar.

Reklám:

A 'Lélektartó' címre keresztelt dalcsokor esetében a recept továbbra is a modern, súlyos de egyben dallamos metal és a valódi tartalommal, mondanivalóval el?vezetett igényes magyar szövegek keresztmetszeteként írható le, csak egy még kiérleltebb formában, mint eddig. Egy ilyen jeles esemény pedig nem múlhat el lemezbemutató koncert nélkül, így a törzshelyünkön a Bp-i Showbarlangban, egy igen vaskos program keretében el játssza a csapat a teljes lemezt, no meg persze az összes olyan régi dalukat, amelyek elhagyása esetén a kedves közönség valószín?leg meglincselné zenekart.

Az este vendége nem más, mint az intergalaktikus cyber-prog metalban utazó Mytra zenekar, akik a tavaly megjelent 'Beta' c. albumukkal bebizonyították, hogy az UFO-k igenis köztünk - azon belül is leginkább Kazincbarczikán - járnak, mert ilyen zseniálisan összetett és mégis hangulatos zenét egyszeri földi halandók max egy harmadik típusú találkozás esetén tudnának írni. Ezt pedig nem csak mi mondjuk de egyre több metal rajongó világszerte, ugyanis a csapat zenéje terjed mint a vírus. Az meg csak adalék, hogy a Hocza "Igor" Róbert, a zenekar f? ufonautája felel ismét az új Salvus lemez billenty?s hangszerelésért, amely záloga a két zenekar koncertje után várható közös és tetemes mennyiség? pálinka fogyasztásnak.

Salvus

A koncert helyszínén természetesen a 'Lélektartó' és a 'Beta' CD is kapható lesz a két zenekar egyéb kegytárgyaival egyetemben!

Várunk mindenkit, mi tuti ott leszünk!;)

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1046938931999927/

Kezdés: 20:30
belép?: 1000 ftCímkék: Salvus
Szólj hozzá a cikkhez