Agregator hírek - Puszta lét (album) 15 éves jubileum és újrakiadás

2015. április 02. csütörtök, 19:03    

Rég hallatott magárol az Agregator, most friss hírekkel jelentkeznek:

Reklám:

- Az idei koncertjeinket Graz-ban kezdtük, ahol is a Rest in Fear zenekar vendégeként játszottunk az Explosiv klubban az idei Ball des Steirischen Schwermetalls Fesztiválon. Ez a második grazi vendégjáték a zenekar történetében, el?ször pont egy éve adtunk koncertet a helyiek számára kultikus Club Q-ban.

Agregator

A Krómszín ég alatt cím? dalról készült koncertvideo már el is érhet? a YouTube csatornánkon (https://www.youtube.com/c/AgregatorHu), így nagyjából mindenki képbe kerülhet az idei hangulatról :)

Idén is jubileumi évet ünneplünk, 15 éve jelent meg a legels?, Puszta lét cím? lemezünk - akkor még kazettán. A 2006-os Szürkület album mellékleteként ugyan megélt egy CDs újrakiadást, , de mára már az is beszerezhetetlen. Mivel szeretnénk egy patinás emléket állítani legels? dalainknak, ezért az eredeti felvételeket leporoltuk, Katona Balázs hangmérnök újrakeverése és Gresicki Tamás (Leander, Tátrai Tibor, Oláh Ibolya) masterelése után egy igazán jól megszólaló formában tesszük ismét elérhet?vé a rajongóknak. Az album a május 22-i tatabányai koncertünkkel egyid?ben jelenik meg vinlyen (azaz bakelit lemezen) - és elérhet? lesz a www.agregator.hu oldalunkon illetve egyéb online zenei felületeken. Utána lesz még egy a lemeznek dedikált bulink júniusban Budapesten – majd pedig találkozzunk a nyári fesztiválokon :)Szólj hozzá a cikkhez