Paediatrician - Harmadik album!

2015. június 11. csütörtök, 06:53    

Elkészült a harmadik album! A korong Pregnant Pathology címmel fog megjelenni, a német Rotten Roll Rex gondozásában! A CD 17 brutál új számot és 2 bónusz felvételt tartalmaz, melyr?l kett? már meg is hallgatható a kiadó videómegosztó csatornáján! A borító Fotonoid munkája, melyért ezúttal is köszönet.

Reklám:

Paediatrician - Pregnant PathologyTovábbá rajta leszünk egy Haemorrhage feldolgozás albumon. A spanyol gore legenda idén 25 éves, ez alkalomból a mexikói Gore Cannibal Records jóvoltából fog megjelenni egy 25 számos feldolgozás album, melyen 25 zenekar szerepel. Rajtunk kívül hallható lesz a Cd-n többek között a Rompeprop, Fecalizer, Sperm Of Mankind, Suppuration, Enema Shower és még sokan mások!

A nyár folyamán két koncerten adunk, majd egy kis ízelít?t az új lemez dalaiból.

Június 30-án a Showbarlangban (Bp.) a 10 éves múltra visszatekint? mexikói Urtikaria Anal, egy egzotikus helyr?l érkez? új-kaledóniai gore banda az Analkholic és a Gecinyel? társaságában bomlasztjuk be a barlangot.

Szintén ugyanitt a Showbarlangban július 10-én, az idén 20 éves jubileumát ünnepl? amerikai Lividity, a német Lower Than Zero,és  a Krampüs mellett szórakoztatjuk a barlang közönségét. - tudatta közleményében a zenekar.

 

Paediatrician – Cell Laboratoy

PAEDIATRICIAN - Impaled Beaten Dastardly Children Part I

Június 30: https://www.facebook.com/events/469219033256798/

Július 10:  https://www.facebook.com/events/725697487508577/    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez