Iron Maiden - The Book Of Souls

2015. szeptember 12. szombat, 07:00    

Iron Maiden - The Book Of SoulsA The Book of Souls az Iron Maiden eddigi leghosszabb kiadványa (összesen 92 perc), így az els? duplalemeze is, mely azonnal az iTunes albumlista élén nyitott Magyarország mellett még több mint 25 országban világszerte.

Reklám:

Ez az els? alkalom az 1984-es Powerslave óta, hogy két számot is Bruce Dickinson egymaga írt meg, az egyik ebb?l a leghosszabb dal, amit a zenekar valaha rögzített (Empire of The Clouds).

Mindeközben bejelentették 2016-ban induló világkörüli turnéjukat is, melyet egy Jumbo Jettel, az új Ed Force One-nal fognak lebonyolítani, amit Dickinson fog vezetni természetesen. Bejárják Ázsiát, Ausztráliát, Dél-Afrikát és természetesen a nyárra visszatérnek Európába is!

The Book of Souls a zenekar 16. stúdiólemeze 1980-as debütálása óta, azóta több mint 90 millió példányt adtak el a teljes diszkográfiából világszerte.
Az el?z?, 2010-es The Final Frontier a mai napig a legsikeresebb toplistás szempontból, hiszen 28 országban is rekord helyezést ért el a slágerlistákon.

The Book Of Souls CD-n:
http://www.magneoton.hu/Termek/The_Book_of_Souls_2_CD_Deluxe_Edition

Bakeliten:
http://www.magneoton.hu/Termek/The_Book_of_Souls_3_LP

Digitálisan:
https://itunes.apple.com/hu/album/the-book-of-souls/id1008725069

Streamelve:
http://www.deezer.com/album/11102328Címkék: Iron Maiden
Szólj hozzá a cikkhez