Prosectura: Földi nyalandók - új dal, új album, új DVD és kiadványcunami

2015. október 07. szerda, 07:08    

Nyolc év után, most szombaton, 2015. október 10-én jelenik meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a Prosectura együttes “Földi nyalandók” cím? új dalokat tartalmazó új CD-je, továbbá a banda 25 éves jubileumi DVD-je, illetve az elmúlt negyedszázad teljes diszkográfiájának az újrakiadása, ami így együtt, összesen 14(!) CD-t és két DVD-t tesz ki.

Reklám:

Az els? szöveges videó / klip az új lemezr?l “A bennem háló…” cím? dalhoz készült, melyet a bemutató napján majdnem négyezren néztek meg.

A közönségtalálkozóval és dedikálással egybekötött lemezbemutató nagykoncert 2015. október 10-én a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre.

facebook esemény: www.facebook.com/events/361616060714016

A Prosectura zenekar az új CD megjelentetéséhez meghirdetett egy közösségi adakozást is, vagyis ha valakinek kedvében áll és lehet?sége van segíteni ?ket, az hozzájárulhat az új album stúdió- és gyártási költségeihez. Ezt a banda háromszorosan hálálja majd meg: természetesen egy “Földi nyalandók” CD-vel; továbbá egy, csak a támogatóknak készült exkluzív pólóval; és egy 2016-os budapesti ajándékkoncerttel.

Prosectura
további információ:
zenekari weboldal: www.prosectura.com
zenekari facebook oldal: www.facebook.com/prosectura    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez